Hjem » Zendaya: En Allsidig Skuespillerinne og Rollemodell

Annonser

Zendaya: En Allsidig Skuespillerinne og Rollemodell

Zendaya, født Zendaya Maree Stoermer Coleman den 1. september 1996 i Oakland, California, har raskt etablert seg som en av Hollywoods mest talentfulle og innflytelsesrike skuespillerinner. Med en imponerende filmografi og en rekke prestisjetunge priser og nominasjoner, har hun blitt en rollemodell for unge mennesker over hele verden. Her er en nærmere titt på karrieren og innflytelsen til Zendaya:

Zendaya begynte sin karriere som skuespillerinne i en alder av 14 år da hun fikk rollen som Rocky Blue i Disney Channel-serien «Shake It Up» (2010-2013). Hennes talent og karisma på skjermen fanget raskt oppmerksomheten til publikum og bransjeeksperter.

Hun har siden fortsatt å imponere med en rekke bemerkelsesverdige roller i film og TV, inkludert hovedrollen som Rue Bennett i HBO-serien «Euphoria» (2019-), hvor hun portretterer en ung kvinne som sliter med avhengighet og mentale helseproblemer.

Zendaya brøt også gjennom på kinolerretet med rollen som MJ i Marvels «Spider-Man: Homecoming» (2017) og dens oppfølger «Spider-Man: Far From Home» (2019), hvor hun spilte mot Tom Holland.

Kan hende du også liker

Annonser