Hjem » Timothée Chalamet: En Stigende Stjerne i Hollywood

Annonser

Timothée Chalamet: En Stigende Stjerne i Hollywood

Timothée Chalamet har raskt etablert seg som en av de mest talentfulle og ettertraktede skuespillerne i Hollywood. Med sin unike blanding av sjarm, talent og allsidighet har han vunnet over publikum og kritikere over hele verden. Her er en nærmere titt på karrieren til denne bemerkelsesverdige unge skuespilleren:

Chalamet ble født 27. desember 1995 i New York City og viste tidlig interesse for skuespill. Han begynte sin skuespillerkarriere på teateret før han fikk sin filmdebut i kortfilmen «Sweet Tooth» i 2008.

Hans store gjennombrudd kom med rollen som Elio Perlman i filmen «Call Me by Your Name» fra 2017, der han spilte en ung mann som utforsker sin seksualitet på en sommerferie i Nord-Italia på 1980-tallet. Chalamet ble rost for sin intense og følsomme tolkning av rollen, og han ble den yngste mannen som ble nominert til Oscar for beste mannlige skuespiller på over 80 år.

Han fulgte opp suksessen med en rekke andre bemerkelsesverdige roller, inkludert hovedrollen som Kyle Scheible i «Lady Bird» (2017), Nic Sheff i «Beautiful Boy» (2018) og King Henry V i «The King» (2019).

Kan hende du også liker

Annonser