Hjem » Generelle avtalevilkår

Generelle avtalevilkår

Velkommen til siden sweet-city-news.com!

Disse vilkårene og betingelsene beskriver regler og forskrifter for bruk av nettstedet sweet-city-news.com, som ligger kl sweet-city-news.com.

Ved å gå inn på denne nettsiden anses du å akseptere disse vilkårene og betingelsene. Ikke fortsett å bruke nettstedet sweet-city-news.com med mindre du godtar alle vilkårene og betingelsene på denne siden.

Følgende terminologi gjelder for disse vilkårene og betingelsene, personvernreglene og den juridiske merknaden og alle avtaler: ‘Kunde’, ‘du’ og ‘du’ betyr at du, personen som besøker nettstedet og overholder selskapets vilkår og betingelser. ‘Selskap’, ‘vi’, ‘oss’, ‘vår’, ‘vår’ og ‘US’ refererer til selskapet vårt. «Fest», «fester» eller «vi» refererer til både kunden og oss. Alle vilkår refererer til tilbudet, aksept og vurdering av betaling som er nødvendig for å fullføre prosessen med å bistå Kunden på den måten som passer best til Kundens behov i forbindelse med levering av nevnte tjenester av Selskapet i samsvar med nederlandsk lov. Bruken av terminologien ovenfor eller andre ord i entall, flertall, store bokstaver og/eller han/hun eller de skal anses å være utskiftbare og refererer derfor til det samme.

Informasjonskapsler
Vi bruker informasjonskapsler – informasjonskapsel. Ved å gå inn på nettstedet sweet-city-news.com samtykker du til bruk av informasjonskapsler i samsvar med sweet-city-news.coms personvernregler.

De fleste interaktive nettsteder bruker informasjonskapsler for å få informasjon om brukeren ved hvert besøk. Vår nettside bruker informasjonskapsler for å gi funksjonalitet på visse områder og for å lette opplevelsen for besøkende på nettstedet vårt. Noen av våre partnere/annonseringspartnere kan også bruke informasjonskapsler.

Autorisasjon
Med mindre annet er oppgitt, eier sweet-city-news.com og/eller dets lisensgivere de immaterielle rettighetene til alt materiale på nettstedet sweet-city-news.com. Alle immaterielle rettigheter forbeholdt. Du kan få tilgang til materialet på sweet-city-news.com-nettstedet for din egen personlige bruk, underlagt begrensningene angitt i disse vilkårene og betingelsene.

Du må ikke:

  • Materialet på nettstedet sweet-city-news.com;
  • Selge, leie eller underlisensiere materiale på nettstedet sweet-city-news.com;
  • Reprodusere, duplisere eller kopiere materiale fra sweet-city-news.com-nettstedet;
  • Innholdet på nettstedet sweet-city-news.com.

Enkelte områder av nettstedet lar brukere legge ut og dele meninger og informasjon i bestemte områder av nettstedet. sweet-city-news.com filtrerer, redigerer, publiserer eller vurderer kommentarer før de legges ut på nettstedet. Kommentarer gjenspeiler ikke synspunktene og meningene til sweet-city-news.com, dets representanter og/eller tilknyttede selskaper. Kommentarene gjenspeiler synspunktene og meningene til personen som kommenterer. I den grad det er tillatt av gjeldende lov, skal ikke sweet-city-news.com være ansvarlig for noe ansvar, skader eller kostnader forårsaket og/eller pådratt som følge av kommentarer eller bruk og/eller publisering og/eller fremkomst av kommentarer på denne nettsiden.

sweet-city-news.com forbeholder seg retten til å overvåke alle innlegg og fjerne alle innlegg den anser som upassende, støtende eller i strid med disse vilkårene og betingelsene.

Du garanterer og representerer at:

  • Du har rett til å legge inn kommentarer på nettstedet vårt, og du har nødvendige tillatelser og myndighet til å gjøre det;
  • Kommentarer krenker ikke noen immaterielle rettigheter, inkludert, men ikke begrenset til, tredjeparts opphavsrett, patenter eller varemerker;
  • Innlegg vil ikke inneholde ærekrenkende, ærekrenkende, fornærmende, uanstendig eller på annen måte ulovlig materiale som kan utgjøre en krenkelse av personvernet.
  • Kommentarer kan ikke brukes til å annonsere eller fremme kommersielle eller personlige aktiviteter eller for å fremme kommersielle eller ulovlige aktiviteter.

Du gir herved til sweet-city-news.com en ikke-eksklusiv lisens til å bruke, reprodusere, modifisere og autorisere andre til å bruke, reprodusere og modifisere bidragene dine i alle former, formater eller medier.

Hyperkobling til vårt materiale
Følgende organisasjoner kan lenke til nettstedet vårt uten skriftlig tillatelse på forhånd:

  • Offentlige organer;
  • Søkemotorer;
  • Nyhetsorganisasjoner;
  • Nettkatalogselskaper kan koble til nettstedet vårt på samme måte som andre børsnoterte selskaper;
  • Akkrediterte selskaper, bortsett fra ideelle organisasjoner, veldedige kjøpesentre og veldedige stiftelser, som ikke har lov til å lenke til nettstedet vårt.

Slike enheter kan lenke til nettstedet vårt, våre publikasjoner eller annen informasjon på nettstedet, forutsatt at slik lenke (a) ikke er villedende på noen måte; (b) ikke utgjør en falsk sponsing, godkjenning eller godkjenning av den tilknyttede parten og dens produkter og/eller tjenester; (c) er innenfor konteksten til det koblede nettstedet.

Andre koblingsforespørsler fra følgende typer organisasjoner kan også vurderes og godkjennes:

  • Allment kjente informasjonskilder for forbrukere og/eller bedrifter;
  • dot.com fellesskapsnettsteder;
  • foreninger eller andre grupper som representerer veldedige organisasjoner;

    • distributører av nettkataloger;
    • Internett-portaler;
    • regnskaps-, advokat- og konsulentfirmaer;
  • utdanningsinstitusjoner og fagforeninger.

Vi vil gi koblingsforespørsler fra disse organisasjonene hvis vi fastslår at (a) koblingen ikke er skadelig for oss eller våre akkrediterte virksomheter; (b) organisasjonen ikke er negativt tilknyttet oss; (c) fordelen for oss fra synligheten til hyperkoblingen oppveier mangelen på reelle kilobyte; og (d) lenken er til generell kildeinformasjon.

Disse enhetene kan lenke til nettstedet vårt, forutsatt at lenken (a) ikke på noen måte er villedende; (b) ikke falskt antyder sponsing, godkjenning eller godkjenning av den tilknyttede parten og dens produkter eller tjenester; og (c) er passende for konteksten til siden som kodebiten er koblet til.

Hvis du er en av organisasjonene som er oppført i punkt 2 og du ønsker å koble til nettstedet vårt, må du varsle oss ved å sende oss en [email protected]. Vennligst oppgi navnet ditt, navnet på organisasjonen din, kontaktinformasjon og URL-en til nettstedet ditt, en liste over URL-ene du ønsker å koble til nettstedet vårt fra og URL-ene til nettstedene du ønsker å koble til. Du bør forvente svar innen 2-3 uker.

Autoriserte organisasjoner kan koble til nettstedet vårt på følgende måter:

  • med vårt firmanavn;
  • eller Uniform Resource Locator;
  • eller enhver annen beskrivelse av vårt koblede nettsted som er passende i kontekst og format for innholdet på det koblede nettstedet.

Bruk av sweet-city-news.com logoen eller annen kunstnerisk design er ikke tillatt for lenker med mindre en varemerkeavtale er på plass.

IFRAME
Du kan ikke lage rammer rundt nettstedet vårt som endrer det visuelle utseendet eller utseendet til nettstedet vårt på noen måte uten vår skriftlige forhåndstillatelse.

Ansvar for innholdet
Vi er ikke ansvarlige for innholdet som publiseres på nettstedet ditt. Du godtar å forsvare oss mot eventuelle krav som oppstår fra din bruk av nettstedet ditt. Ingen nettside kan inneholde lenker som kan anses som ærekrenkende, obskøne eller kriminelle eller som krenker, krenker eller på annen måte krenker rettighetene til en tredjepart.

Din databeskyttelse
les vår personvernerklæring

Vi forbeholder oss rettighetene

Vi forbeholder oss retten til å fjerne lenker eller spesifikke referanser til nettstedet vårt. Du samtykker i å fjerne lenker til nettstedet vårt umiddelbart på forespørsel. Vi forbeholder oss også retten til å endre disse vilkårene og betingelsene og koblingspolicyen når som helst. Ved å lenke til nettstedet vårt når som helst, godtar du å følge og overholde disse koblingsvilkårene.

Fjerner lenker fra nettstedet vårt
Hvis du finner en kobling på nettstedet vårt støtende av en eller annen grunn, kan du kontakte oss når som helst for å gi oss beskjed. Vi vil vurdere forespørsler om å fjerne lenker, men vi er ikke forpliktet til å svare direkte til brukeren.

Vi garanterer ikke for nøyaktigheten, fullstendigheten eller riktigheten av informasjonen på nettstedet, og vi forplikter oss ikke til å gjøre nettstedet tilgjengelig eller å holde materialet på nettstedet oppdatert.

Erklæring om ansvar
I den grad det er tillatt av gjeldende lov, fraskriver vi oss alle representasjoner, garantier og betingelser i forhold til nettstedet vårt og bruken av nettstedet. Ingenting i denne ansvarsfraskrivelsen er underforstått:

  • begrenser eller utelukker vårt eller ditt ansvar for død eller personskade;
  • begrenser eller utelukker ikke vårt ansvar for svindel eller uredelig uriktig fremstilling eller ditt ansvar;
  • begrense vårt eller ditt ansvar på noen måte som ikke er tillatt av gjeldende lov;
  • utelukker vårt eller ditt ansvar, som ikke kan utelukkes under gjeldende lov.

Begrensningene og utelukkelsene av ansvar i denne delen og andre steder i denne ansvarsfraskrivelsen: (a) er underlagt det foregående avsnittet; og (b) gjelder for alt ansvar som oppstår under denne ansvarsfraskrivelsen, inkludert ansvar for kontraktsbrudd, erstatningsansvar og lovpålagte forpliktelser.

Så lenge nettsiden og informasjonen og tjenestene på den er tilgjengelig gratis, er vi ikke ansvarlige for tap eller skade.